Virginia Woodworking Studio

April 13, 2020

A woodshop in a bank barn with mountain views

Our client, an experienced craftsman, had operated three shops over his career in wood. All his lessons-learned shaped this Geobarn project into a hillside barn structure. Concentrating most activity on one loft floor, with material and equipment storage below, the location allowed grade access to both floors. This project illustrates a number of cost-effective ways to achieve airy, unobstructed space. The quiet exterior makes the structure a timeless-looking addition to the driveway entry to the property.

Location:
Virginia
Completed:
2019
Size:
GA-ID:
bain

    Interested in Geobarns?

    Contact us to inquire about projects. We look forward to hearing from you!




    Woodstock MagazineGreen Energy TimesWine & Country LifeStowe Guide & MagazineVermont MagazineTrend WatchC-Ville / Abode MagazineVirginia Living MagazineReferral from other Geobarn ownersInternet SearchSocial MediaOther

    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.